İnsani Yardım

İNSANİ YARDIM
Dünyada yardıma muhtaç onlarca insan bulunmaktadır. Beyazgül Derneği olarak yardıma muhtaç her canlıya destek olabilmek için insani yardım faaliyetleri kapsamında birbirinden farklı projeler düzenlemekteyiz. İnsanlığa yardım edebilmek için düzenlediğimiz yardım faaliyetlerini şeffaf ve güvenli bir şekilde gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya özen göstermekteyiz.
İnsanlığa hizmet edebilmek için kurulan derneğimiz, uzun yıllardır onlarca insanın hayatına dokunmaya devam ediyor. Düzenlemiş olduğumuz yardım faaliyetleri kapsamında savaş ve soykırım mağdurlarına, yetim çocuklarımıza, Afrika’da açlık ve susuzluk sorunu yaşayan kardeşlerimize desteklerimizi ulaştırmaktayız.

İnsani Yardım Faaliyetlerimiz
Beyazgül Derneği olarak insani yardım faaliyetlerimizi gerçek ihtiyaç sahibi insanlara ulaştırabilmek için büyük bir özveri ile çalışmaktayız. Derneğimiz insani yardım faaliyetlerini hem Türkiye’de hem de yurtdışında ki Müslüman kardeşlerimize ulaştırmaktadır. Beyazgül Derneği olarak yardıma muhtaç kardeşlerimiz için; su kuyusu inşası, erzak gıda yardımı, kurban bağışı, yetimhane ve mescit inşası, iftar yemekleri daveti, giyim paketleri gibi birçok faaliyet düzenlemekteyiz.
Gıda yardım paketlerimizi hem Türkiye’de hem de başta Afrika ülkeleri olmak üzere açlıkla mücadele eden birçok bölgeye ulaştırmaktayız. Açlık ve susuzluk sorunları günümüzde hala en çok yaşanan sorunlardan biri olduğu için Beyazgül Derneği olarak insani yardım faaliyetlerimizle bu sorunlara desteğimizi sağlamaktayız.

İnsani Yardım Bağışları
Beyazgül Derneği olarak düzenlediğimiz yardım faaliyetlerini sizlerin bağışları ile yardıma muhtaç insanlara ulaştırmaktayız. Bu sebeple sizlerin bağışları oldukça önemlidir. Beyazgü Derneğimize kurban bağışı, erzak gıda bağışı, fitre, sadaka, zekat, adak gibi bağışlarınızı da derneğimize gerçekleştirebilirsiniz. Yapmış olduğunuz bağışları gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırabilmek için büyük bir özveri ile çalışmaktayız.
İnsani yardım faaliyetlerimizi yardıma muhtaç kardeşlerimize ulaştırarak hayırlara vesile bir işe sebep olmaktayız. Dünyanın farklı bölgelerinde yoksulluk, açlık ve susuzluk gibi oldukça önemli sorunlarla mücadele eden kardeşlerimize insani yardımlarımızı ulaştırmak her Müslümanın görevlerinden biridir. İnsani yardımlarımızı yardıma muhtaç kardeşlerimize ulaştırarak onların yüzündeki gülümsenin sebebi olmaktayız. Sizler de Beyazgül Derneğine bağışlarınızı yaparak en az bir yardıma muhtaç Müslüman kardeşimizin hayatına dokunabilir ve yüzündeki gülümsenin sebebi olabilirsiniz.

Giriş/Üye

Hesap No