Filistin Acil Yardım

Beyazgül Derneği olarak Filistinli Müslüman kardeşlerimize ve bu bölgedeki insanlara umut ve yardım ulaştırıyoruz.

Tıbbi Malzeme Temini: Beyazgül Derneği, sağlık alanındaki ihtiyaçları karşılamak için yoğun bir çaba sarf ediyor. Tıbbi malzeme temini, hastanelere ve sağlık merkezlerine yardım etme, ilaç temini gibi projelerle sağlık sektöründe büyük bir rol oynuyor. Bu sayede İsrail askerlerinin ahlaksız şiddetine maruz kalan Filistinli Müslüman kardeşlerimiz, daha iyi sağlık hizmetlerine erişebiliyorlar ve yaşadıkları zorlu koşullara karşı daha dirençli hale geliyorlar.

"Sıcak Yemek Dağıtımı: Beyazgül Derneği, bölgedeki açlıkla mücadele etmek için yiyecek sağlama ve dağıtma konusunda önemli bir rol oynamaktadır. Sıcak yemekler, hem kriz anlarında hem de günlük yaşamda ihtiyaç duyulan temel bir hizmet sunmaktadır ve dernek bu alanda etkili bir şekilde çalışmaktadır."

Nakit Yardım Projeleri: Ekonomik güvencesizlikle mücadele eden ailelere destek olmak için Derneğimiz, nakit yardım projeleri yürütüyor. Bu proje ile ailelerin temel ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı oluyor ve ekonomik sıkıntılarını hafifletmeye çalışıyor.

Bebek Paketleri: Dernek, yeni doğan bebekler ve anneler için bebek paketi projeleri düzenliyor. Bu paketler, bebeklerin temel ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik malzemeleri içeriyor ve anne-babaların bu özel dönemi daha kolay atlatmalarına yardımcı oluyor.

Bu çalışmalarla, İsrail askerlerinin ahlaksız şiddeti gibi travmatik olaylardan etkilenen insanlara umut ve destek sunulmaktadır. Beyazgül Derneği, bu önemli misyonu sürdürmeye devam ederek, insanların sağlık ve insan haklarına erişimini desteklemekte kararlıdır.

Giriş/Üye

Hesap No